BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du at bidrage til udvikling inden for bæredygtighedsregulering og digitalisering? Har du lyst til at være en del af arbejdet med den hastige udvikling inden for ESG- og bæredygtighedsrapportering? Vil du være med til at understøtte høj datakvalitet af virksomheders ESG-rapportering? Så har vi muligvis et studiejob til dig i Team Bæredygtighedsregulering i Erhvervsstyrelsen.
Bæredygtighedsområdet er under hastig udvikling. Den kommende regulering på området medfører en stor omstilling for det danske erhvervsliv. Der er stort fokus på, hvordan danske virksomheder bedst muligt understøttes i efterlevelsen af reglerne da det er afgørende for, at reglerne på bæredygtighedsområdet bliver værdiskabende for samfundet og erhvervslivet.
Bliv en del af Team Bæredygtighedsregulering
Teamet er en del af Erhvervsstyrelsens område for Erhvervsregulering, erhvervsservice og kontrol. Vi arbejder med udarbejdelse af lovforslag og regulering på bæredygtighedsområdet (ESG) samt udvikling af nye digitale løsninger.
I Team Bæredygtighedsregulering har vi ansvaret for lovgivningen om ESG-rapportering som, foruden udarbejdelse af lovforslag, bl.a. omfatter lovforhandlinger i EU-regi, styring af lovgivningsprocessen, ministerbetjening samt udvikling af digitale løsninger, der skal understøtte både virksomheder og myndigheder i at leve op til lovgivningen om virksomheder bæredygtighedsregulering.
Vi søger studentermedhjælpere, der har interesse for lovgivningsarbejde og samtidig har en digitalt orienteret tilgang. Du vil være involveret i arbejdet med kortlægning og strukturering af data og dataudtræk i forbindelse med lovgivningsarbejde, vejledning og kontrol. Du vil også få mulighed for at indgå i samarbejde med andre ressortministerier og stifte bekendtskab med arbejdet på ESG- og due diligence-området.
Dine opgaver vil bl.a. være at bistå i arbejdet relateret til:
- Kortlægning af konsekvenserne relateret til bæredygtighedsrapportering.
- Bearbejdelse af data og strukturering af data i forbindelse med lovgivningsarbejde og kontrol.
- Dataudtræk og analyse af data i relation til bæredygtighedsrapportering.
- Kontrol af virksomheders efterlevelse af reglerne relateret til rapportering om det underrepræsenterede køn.
- Udvikling af digitale løsninger, der kan understøtte arbejdet med bæredygtighedsreguleringen.
- Samarbejde med kollegaer fra andre områder og deltage i tværfagligt arbejde og projekter internt i Erhvervsstyrelsen og på tværs af Erhvervsministeriets område.
- Du er bachelorstuderende eller kandidatstuderende inden for f.eks. data, IT, økonomi, jura, statskundskab eller anden relevant uddannelse.
- Du har interesse for bæredygtighedsregulering og ønsker at bidrage til den grønne omstilling.
- Du er digitalt orienteret og har lyst til at skabe udvikling på området, herunder at få lovgivningen og digitaliseringen til at spille endnu bedre sammen.
- Du er struktureret, samarbejdsorienteret, ansvarsbevidst og udadvendt.
- Du trives i et højt tempo, hvor der er fokus på faglighed og kvalitet.
- Et spændende og udfordrende studiejob i en professionel og dynamisk organisation.
- Mulighed for at arbejde med data og digitalisering i relation til bæredygtighedsregulering.
- Erfaring med lovgivningsarbejde og arbejdet med relevante reguleringsområder.
- Et godt arbejdsmiljø med engagerede kolleger og mulighed for faglig
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1200 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret i København på vores lokation på Langelinie Allé.
I Erhvervsstyrelsen har vi fokus på fagligheden og giver dig gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Derudover tilbydes du gode arbejdsvilkår, herunder flekstid, pension og en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv. Det er vigtigt for os, at den enkelte medarbejder mærker fleksibiliteten i arbejdstilrettelæggelsen og muligheden for medindflydelse på, hvad man gerne vil prøve at arbejde med.
I Erhvervsstyrelsen arbejder vi med mange forskellige områder og ved interesse er der gode muligheder for rokering internt mellem de forskellige teams og dermed mulighed for at afprøve forskellige fagområder.
Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erhvervsstyrelsen.dk.
Om ansættelsen
Ansættelse sker enten som akademisk student efter overenskomst mellem AC og finansministeriet eller som student efter overenskomst mellem HK og Finansministeriet. Vurderingen af indplacering sker med udgangspunkt i hvilke opgaver du vil skulle løse samt hvilken uddannelsesmæssig baggrund du kommer med. Der er tale om fire stillinger på ca. 15 timer ugentligt og opstart er efter sommeren.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Susanne Thorhauge på telefon +45 35 29 19 32 eller på sustho@erst.dk.. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på telefon +45 91 33 70 38.
Bemærk tilgængeligheden vil være begrænset henover sommeren.
Interesseret?
Lyder stillingen som noget for dig? Så send din ansøgning via "Søg stilling"-knappen i annoncen. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest onsdag den 16. august 2023.
Vi forventer at holde samtaler i august.
I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Frederiksberg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Erhvervsstyrelsen, Langelinie Allé 17, 2100 København Ø
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 16-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=170927&DepartmentId=6205&MediaId=338&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5877834