Søges: Analytisk stærk kollega til innovativt estimeringsarbejde

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du se dig selv som en del af en af Danmarks største it-organisationer? Er du analytisk stærk, og har du en metodisk tilgang til dit arbejde? Så er du måske den kollega, vi søger!

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) understøtter og driver vi digitaliseringen af den danske skatteforvaltning. Vores arbejde har stor bevågenhed – både politisk og i offentligheden.

Du bliver ansat i Estimeringskontoret, som er en del af Center for Estimering og Analyse. Vi arbejder inden for et felt, hvor der stadig er meget at lære, og hvor få løsninger er givet på forhånd. Vi er ambitiøse i vores opgaveløsning og har som mål at blive førende inden for estimering af it-projekter.

Vores kerneopgave er at gennemføre solide estimeringer og kvantitative analyser i et komplekst organisatorisk landskab samt at understøtte ledelsen og øvrige nøgleinteressenter i deres arbejde. Vi understøtter centrale beslutningsprocesser og prioriteringer i direktionen, Skatteministeriets koncern og Folketinget ved at sikre retvisende og transparente beslutningsgrundlag for it-projekter.

Center for Estimering og Analyse er en del af afdelingen Ressourcer og Portefølje. Afdelingens centrale opgaver tæller rådgivning og understøttelse af UFST, departementet og koncernen inden for bl.a. estimering, økonomi, indkøb, strategi og porteføljestyring.

Ansvar, udfordringer og udviklingsmuligheder
For at vi kan løse vores opgaver, arbejder vi løbende og målrettet med at udvikle og vedligeholde nye estimeringsmetoder og -redskaber. Vores metodekasse er alsidig, og vi arbejder med alt fra facilitering af workshops med it-eksperter og udviklingsteams til udvikling af modeller, der danner rammen om vores estimeringskoncept.

Det helt afgørende er, at du er nysgerrig og motiveres af at nytænke og har mod på at kaste dig ud i en stejl læringskurve. Du vil få rig mulighed for at sætte dit præg på kontoret og definere din egen rolle.

Vi søger en kollega, der kan hjælpe os med den løbende udvikling af vores estimeringsmodel, som er bygget i PowerBI. Modellen er baseret på input fra Excel men gør brug af PowerQuery og DAX. Du vil sammen med en kollega være ansvarlig for modellen.

Vi tilbyder:

 • et spændende og varieret arbejde, hvor hver dag er forskellig
 • et arbejde med fokus på udvikling af nye metoder, færdigheder og løsninger
 • et stærkt fagligt miljø omkring estimering, databehandling og analyser
 • stor indflydelse på egne opgaver og ansvar efter kompetenceniveau
 • dygtige kollegaer med drive og gå-på-mod, der sparrer og hjælper hinanden
 • socialt kontor med fredagsquiz, sommerfest og fredagsbarer.
Højt fagligt niveau, evne til at kommunikere og samarbejde med mange forskellige fagligheder
Vi lægger vægt på, at du har et højt fagligt niveau og evnen til at opnå gode resultater, dokumenteret gennem hidtidig beskæftigelse eller en relevant uddannelse. Vi har gode erfaringer med folk, der har læst cand.polit og cand.merc.mat, men uddannelsen er ikke afgørende.

Du har styr på din kvantitative metode og er analytisk stærk, og det er en fordel, hvis du har erfaring fra relevant arbejde i det offentlige eller i et konsulenthus.

Det er samtidig vigtigt, at du lever op til flere af disse punkter:

 • hjemmevant i Excel og PowerBI
 • kendskab til PowerQuery og DAX
 • er udadvendt og har lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem flere fagligheder
 • kan drive en proces og tænke flere skridt frem
 • analytisk velfunderet med flair for tal
 • kan omsætte din viden i et klart sprog, der er forståeligt for andre faggrupper
 • selvstændig, fleksibel og ansvarsfuld
 • holdspiller, der motiveres af at levere resultater og lykkes i fællesskab
 • interesse for og mod på at lære om it og it-udvikling.
Hvis ovenstående beskrivelse lyder som noget for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning!

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse via linket ”Søg stillingen” senest 3. juni. Spørgsmål besvares gerne af kontorchef Cecilie Holdt på tlf. 72 37 62 63. Samtaler forventes afholdt i uge 23.

Der indgår en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet, og der vil blive indhentet straffeattest forud for ansættelsen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil være mulighed for individuel forhandling og indplacering som fuldmægtig, special- eller chefkonsulent alt efter kvalifikationer og erfaring.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Læs mere om at arbejde i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk/job-og-karriere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederiksberg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skatteforvaltningen, Frederiksberg OHV, Osvald Helmuths Vej, 2000 Frederiksberg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052066

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet