Projektkoordinator – der brænder for styring af forandringer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

I Center for Strategisk Arkitektur er vi i gang med en række spændende forandringsinitiativer. Vi har brug for en projektkoordinator, der sammen med it-arkitekter og data governance-konsulenter kan styre forandringerne i mål. Er du struktureret, og har du erfaring med at styre parallelle opgaver? Evner du at følge op på opgaver og ressourcer gennem samarbejde med øje for målet? Hvis du kan nikke ja til ovenstående, har vi måske et spændende job til dig.

Vi søger en engageret og resultatorienteret projektkoordinator til at styre og følge op på gennemførelsen af forandringsinitiativerne.

I Center for Strategisk Arkitektur arbejder vi på at modernisere Skatteforvaltningens mange it-systemer. Vi arbejder på at skabe en fælles arkitektur for it-systemerne, så systemer og data udvikles og håndteres efter nogle fælles principper og standarder. Det er en fordel at have kendskab til it-udvikling generelt, men det er ikke en forudsætning for at kunne at søge stillingen.

Vi har brug for en projektkoordinator, der både har overblik over samtlige forandringsinitiativer, men som også formår at følge detaljeret op på ressourcer og opgaver i centeret. Du har ikke nødvendigvis en omfattende erfaring som projektkoordinator, men det er vigtigt, at du kan skabe overblik og har en struktureret tilgang til opfølgning på diverse opgaver og forandringsinitiativer” fortæller kontorchef i Center for Strategisk Arkitektur, Claus Aastrand.

Din nye arbejdsplads
Center for Strategisk Arkitektur er en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST). Vi er ca. 35 medarbejdere i kontoret bestående af enterprisearkitekter, informationsarkitekter, data governance-konsulenter og QualiWare-specialister. Vi har et godt samarbejde i kontoret, hvor individualitet, faglighed og fællesskabelse går hånd i hånd. Vi bor i moderne kontorfaciliteter på Frederiksberg lige ved Flintholm Station.

Du får en leder, der tror på direkte feedback, og som mener, at uddelegering af ansvar, gensidig respekt og en positiv tilgang er forudsætninger for, at mennesker trives og udvikles.

Om stillingen
I stillingen som projektkoordinator kommer du til at styre en række vigtige forandringsopgaver med bl.a. følgende primære arbejdsopgaver:

  • Udformning af projektplaner og tidsplaner
  • Koordinering og styring af ressourcer
  • Overvågning og opfølgning på opgavernes fremskridt
  • Risikostyring og planlægning af eventuelle mitigerende handlinger
  • Sikre effektiv kommunikation om forandringsinitiativerne til teamet og interessenter.
  • Rapportering af status på forandringsinitiativerne til ledelsen.
Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse. Du kan være nyuddannet, men det er en fordel, hvis du har erfaring med projektkoordination og kendskab til grundlæggende projektstyringsværktøjer herunder Jira og Office-pakken. Du formår at skabe overblik over en række forandringsinitiativer og kan håndtere mange opgaver samtidig. Ligeledes formår du at have styr på detaljerne. Fremfor alt er du som person nysgerrig og udviklingsorienteret.

Derudover forventer vi, at du er/har:

  • Gode formidlingsevner
  • Stærke samarbejdsevner
  • Fleksibilitet og evne til at tilpasse dig skiftende krav.
  • Løsningsorienteret. Du skal være positiv, søge løsninger og kunne eksekvere.
Kontakt og ansættelsesvilkår
Hvis ovenstående har vakt din interesse, så søg stillingen allerede i dag ved at sende din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Søg stillingen” senest den 7. januar 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Claus Aastrand på tlf. 72 37 28 97.

Vi afholder samtaler løbende. Der kan indgå en logik- og personanalyse i forbindelse med en eventuel 2. samtale. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Forventet tiltrædelse efter nærmere aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg - tæt på Flintholm Station.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederiksberg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skatteforvaltningen, Frederiksberg OHV, Osvald Helmuths Vej, 2000 Frederiksberg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955446

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet