Politisk rådgiver med flair for arbejdsmiljø, interessevaretagelse og politikudvikling til fagforeningen DM

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at påvirke de politiske dagsordner, der har betydning for arbejdslivet for DM´s medlemmer? Vil du være med til at udvikle politik inden for arbejdsmiljøområdet? Har du politisk forståelse og lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem politisk interessevaretagelse, analyse og politikudvikling? Og er du vant til at samarbejde med mange interessenter? Så er du måske vores nye politiske rådgiver.

Om stillingen

Du vil som politisk rådgiver være hovedrådgiver og politikudvikler inden for arbejdsmiljøområdet. Derudover vil du indgå i afdelingens opgaver, der både indbefatter politikudvikling og politisk interessevaretagelse, mødeforberedelse af forperson, betjening af politisk valgte bestyrelser og udvalg, input til pressearbejde mv. 

Du vil også indgå i varetagelsen af generelle opgaver i samarbejde med de øvrige afdelinger i sekretariatet. Det kan være opgaver af mere strategisk karakter, projekter i huset mv.

For at kunne lykkes i jobbet er det afgørende, at du:

  • Har erfaring med politisk interessevaretagelse og godt kendskab til det akademiske arbejdsmarked
  • Er parat til at arbejde inden for flere forskellige politikområder, men med særligt fokus på arbejdsmiljø samt arbejdsmarkeds- og beskæftigelsespolitik bredt set 
  • Kan udarbejde politiske oplæg og formidle dem i forskellige kommunikative sammenhænge f.eks. SoMe og større kampagner
  • Kan skifte mellem det fagligt grundige arbejde og det lette tweet
  • Har forståelse for og lyst til at arbejde med tal, analyser og statistik
  • Har forståelse for medlemsbaserede interesseorganisationer
  • Er udadvendt og god til at samarbejde i og uden for organisationer
  • Har et stærkt netværk bl.a. i politik, ministerier, arbejdsmarkedets organisationer og andre organisationer
  • Har erfaring med politisk styrede organisationer og beslutningsprocesser
  • Har en relevant akademisk uddannelse.

Vi tilbyder

Hos DM får du gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et job med udfordrende og meget varierende arbejdsopgaver. Du får mulighed for at indgå i et team, der arbejder fokuseret med opgaverne og for at deltage i tværgående projekter. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger.

Stillingen er på 37 timer pr. uge og ønskes besat hurtigst muligt. Du ansættes i afdelingen Politik og Presse med primær reference til teamchef Mads Flyvholm samt afdelingschef Mette Fjord Sørensen. Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesforhold efter intern overenskomst.

Ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef for Politik og Presse Mette Fjord Sørensen på 24832172.

Vil du vide mere om forholdene som ansat i DM, kan du kontakte tillidsrepræsentant Annette Schmidt Højby på telefon 38 15 67 27 eller på anh@dm.dk.  

Send din ansøgning med CV og eksamenspapirer til os på linket nedenfor senest den 11. marts. 2024 kl. 12.

Du kan kun ansøge online via dette link.

Vi forventer at afholde samtaler d. 13. og 20. marts.

DM opfatter mangfoldighed som et aktiv. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen, uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, funktionsnedsættelse, religion eller alder.

For at være med til at sikre en retfærdig rekrutteringsproces og minimere bias, bedes du undlade at tilføje et billede i dit CV eller ansøgning. Vi vil også bede dig om ikke at notere din alder eller fødselsdato.

Om DM

DM er en fagforening med mere end 75.000 medlemmer på det akademiske arbejdsmarked. DM arbejder for et samfund, der muliggør et bæredygtigt arbejdsliv, og for at sikre de bedste løn- og arbejdsvilkår samt et stærkt fagligt handlerum for medlemmerne.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederiksberg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

DM, Peter Bangs Vej, 30, 2000 Frederiksberg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004101

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet