Plejeboligerne Østervang søger servicemedarbejder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På Østervang arbejder vi ud fra visionen: Sammen skaber vi et trygt hjem og en sund arbejdsplads.

Plejeboligerne Østervang søger en servicemedarbejder. 

Som servicemedarbejder indgår du i et team bestående af i alt 6 servicemedarbejdere. Derudover er der et tæt samarbejde med afdelingernes øvrige personale, så dagens opgaver udføres med fokus på den enkelte beboer. Vi stiller høje krav til kvalitetsniveauet i både rengøring og udførelse af køkkenarbejde, lige som vi også vægter højt, at kommunikation udføres med respekt og ligeværd.

Vi har en forventning om, at du har mange års erfaring og har gennemført det lovpligtige hygiejnekursus; ved fremsendelse af ansøgning bedes kopi af kursusbevis medsendt.

Stillingen er på 35 timer om ugen med weekend vagt hver 3. weekend og ønskes besat pr 1.april 2004 eller snarest derefter.

Plejeboligerne Østervang ligger på skønne Frederiksberg, i dejlige grønne omgivelser. Vi har egen gårdhave og café. Her bor 130 borgere i hver deres moderne plejebolig. Østervang har 4 plejeafdelinger med 26 til 36 beboere, Rehab -afsnit, fysioterapi, dag- og aktivitetscenter, café og værested. Vi har også klinisk udviklingssygeplejerske samt demenskoordinator.

Arbejdsglæde, omsorg, ildhu, engagement og fleksibilitet er nogle af de kvaliteter vi søger hos vores nye kollega. Til gengæld tilbyder vi en arbejdsplads hvor der er plads til dig som menneske, og til at du kan udvikle dig i en alsidig hverdag hvor kompetenceudvikling vægtes højt og hvor ansvaret for eget arbejde betyder meget!

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte afd. sygeplejerske Tom G. Andersen tlf. 28 98 35 30 eller på mail toan02@frederiksberg.dk.

Ansøgningsfrist er 13.marst 2024

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til reglerne om Ny Løn.

Ved ansættelse i Frederiksberg Kommune skal der fremvises en almindelig straffeattest.
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden. Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederiksberg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (35-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Frederiksberg Kommune, Godthåbsvej 83, 2000 Frederiksberg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004029

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet