Platform Engineer til Danmarks bedste DevOps-kontor

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at være en del af noget større? Vil du være en del af et DevOps platform-team, der understøtter hele Skatteforvaltningens nyeste it-projekter med en intern udviklingsplatform gennem self-service, infrastructure-as-code og automatisering? Så vil vi gerne have dig med.

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) er vi med til at sætte retningen for agil udvikling af offentlig IT med hurtigere leverancer i høj kvalitet. I DevOps kontoret understøtter vi udviklingsprojekter for at sikre de bedste IT-løsninger for de danske skattesystemer. Det gør vi bl.a. ved at levere self-service CI/CD-pipelines og afviklings- og monitoreringsplatform, samt ved at yde hjælp og rådgivning ift. DevOps metoder og værktøjer.

Din funktion i DevOps kontoret
Du vil blive en del af et team, der supporterer, drifter og videreudvikler vores monitorerings og observability platform baseret på ELK stakken samt vores Kubernetes afviklingsplatform baseret på Rancher.

Vi er netop påbegyndt et større projekt med hjemtagning og fornyelse, så du vil komme med på en teknologi rejse, hvor vi tidligere har bygget på Ansible, Azure og VM’ere, til at skifte over til ECK Operator i Kubernetes benyttende Hashicorp Vault, FluxCD, GitOps og Terraform. Derudover er vi netop blevet færdige med migration fra Openshift til Rancher og arbejder nu med diverse forbedringer samt det fremtidige roadmap for produktet.

Vi har i teamet et værdisæt der går på Ansvarlighed, Transparens og Samarbejdsvillighed.

Du vil:

 • Bidrage til at udvælge de komponenter og værktøjer der skal udgøre vores platforme ud fra industri best practices
 • Få mulighed for at arbejde med de fleste lag i teknologistakken – fra administration af Elastic clusters og ned igennem teknologistakken til udvikling i Kubernetes og VM teknologi
 • Implementere og videreudvikle UFSTs monitorerings-, observability- og afviklings-platforme on-prem og i Azure herunder med nye features så som Elastic ML samt Custom Operators
 • Supportere samt præge UFSTs udviklingsprojekter i deres arbejde
Dine kompetencer og erfaring
Vi forventer at du:

 • Har erfaring med at drifte, vedligeholde og implementere et af disse områder, gerne begge:
  • ELK Stack eller tilsvarende
  • Kubernetes Cluster Management med eksempelvis Rancher eller tilsvarende
 • Har erfaring med Infrastructure as Code, fx i GitOps
 • Har forståelse for brug af Nginx og Kafka og lignende produkter
 • Forstår DevOps principper og best practices
 • Er en teamspiller, engageret og serviceminded
Det er en fordel hvis du:

 • Tidligere har bidraget til at designe og implementere en større software platform
 • Har arbejdet med Azure, VSphere/VMware eller lignende VM Platform
 • Har erfaring med styring af secrets og certifikater, fx i Hashicorp Vault
Det vi tilbyder
Du kan se frem til varierende og udfordrende arbejdsopgaver, samtidig med at der er gode muligheder for læring og kompetenceudvikling. Vi har en god work life balance med rummelighed og godt kollegialt sammenhold. Vi har det sjovt når vi går på arbejde og har fokus på den sunde travlhed. Vi har en velfungerende personaleforening, et spændende udvalg af klubber og aktiviteter og sociale arrangementer.

Du vil blive en del af et stabilt team af fagligt stærke kollegaer der også mødes til sociale aktiviteter lige fra brætspil til Rocket League.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 1. januar 2024. Spørgsmål besvares gerne af Sigurdur Gudnason (Ziggy) på ziggy@ufst.dk, eller på mobil 72373854.

Der vil indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil blive afholdt 1. samtaler løbende. 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.  

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuts vej 4, 2000 Frederiksberg.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederiksberg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skatteforvaltningen, Frederiksberg OHV, Osvald Helmuths Vej, 2000 Frederiksberg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5945678

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet