Pædagogisk personale

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

pædaCFSV - Bakspejlet - Frederiksberg Kommunes samvær og aktivitetstilbud (aftendelen) for voksne med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.

Bakspejlet er et uvisiteret aktivitets og samværstilbud, som har eksisteret i over 20 år. Målgruppen er voksne med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser som alle er selvhjulpne. Mange af borgerne kender hinanden fra langt tilbage og deler mange minder sammen. 

Bakspejlet søger en medarbejder. Den ledige stilling ligger på 18.5 time pr. uge og du arbejder tirsdag, onsdag og de fleste torsdage i tidsrummet kl. 14.30-21.30. Der er derudover ca. 1 fredag i kvartalet. Du er en del af et fast team på tre medarbejdere, der i fællesskab er ansvarlige for tilbuddet. Dit team hører under Center For Sociale Virksomheder og vil derfor også referer til den daglige ledelse på CFSV.

Vores kerneopgave er at have fokus på mestring i eget liv og nærvær og glæde i form af livskvalitet og socialt samvær. Udover praktiske opgaver i arbejdet, er der som medarbejder fokus på, at være nærværende og have lyst til at involvere sig i borgerne. Bakspejlet udgiver hver måned et klubblad med oversigt over aktiviteter, mad og nyheder. 

Mandag og tirsdag består tilbuddet af fællesspisning og aktiviteter. Der kommer ca. 20-25 borgere i Bakspejlet. Vi har 3 borgere, som er cafemedarbejdere og støttes i deres daglige opgaver med cafedrift. Onsdag og torsdag har vi et specielt tilbud for mennesker med Aspergers syndrom. En onsdag om måneden er tur dag, hvor vi tager ud på forskellige oplevelser ude i byen. 

Center For Sociale virksomhed – Magneten, er et hus med fantastiske fysiske rammer, der ud over en kantine med cafeområde, også huser et træningsrum, sansehave med bålhytte og mulighed for at benytte minibusser. Vi ligger også centralt med grønne områder og tæt på metrostation.

Du bliver en del af en personalegruppe, hvor vi vægter et godt samarbejde og trivsel højt og arbejder løbende med forskellige redskaber til at skabe dette. Du vil blive inviteret til forskellige sociale arrangementer, spredt over året. Herudover har du mulighed for at benytte vores fitnessrum uden for arbejdstiden.

Du har mulighed for gratis parkering og har to metrostationer/tog i en radius af 300 m. 

”I Bakspejlet arbejder vi med mange forskellige opgaver og borgere. Det giver mulighed for variation i det daglige arbejde og mulighed for selv at komme med input til det daglige arbejde. Vi er en lille personalegruppe som støtter op om hinanden og taler åbent om de udfordringer arbejdet kan indebære”.

Hilsen Claus 

Du er den helt rigtige kandidat til stillingen, hvis du har et ressourceorienteret menneskesyn og står solidt på dine ben, når hverdagen går stærkt. 

Du har kørekort og er frisk på at køre på tur i vores minibusser. 

Hos os er det en forudsætning, at du både kan arbejde selvstændigt og være en del af et team. Du har stor frihed til at definere indholdet i din arbejdsdag og vi elsker, når du tager ansvar og initiativ. Vi bestræber os på, at skabe et forudsigeligt og struktureret miljø for vores borger. 

 

Hvis ovenstående matcher dig, vil vi rigtig gerne have din ansøgning! Er du interesseret i yderligere information kan du kontakte Tilbudsleder Rasmus Rasmussen på tlf. 28985002. Stillingen er ledig fra d. 1/5-2024 og lønnes efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er 15 marts. Samtaler afholdes i uge 12.
Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederiksberg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (18-25 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Frederiksberg Kommune, Bernhard Bangs Alle 43, 2000 Frederiksberg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004071

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet