Ledende senior projektleder til opbygning af PMO i Center for Motor

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du solid erfaring med at planlægge og styre en portefølje af forretningskritiske it-projekter? Kan du bygge et godt og velfungerende PMO op fra bunden? Så er det dig vi har brug for i Center for Motor til vores moderniseringsteam, hvor du skal etablere et PMO til at styre og koordinere opgaven med den langsigtede tekniske modernisering af det fremtidige motordomæne.

Senior projektleder til kompleks og spændende moderniseringsopgave
Du bliver en del af det nyetablerede Center for Motor, som har ansvaret for drift, videreudvikling og modernisering af it-systemer til Motorstyrelsen. Da moderniseringsindsatserne er i deres spæde start, vil du få mulighed for at præge såvel kulturen i centeret, samt ways-of-working inden for motordomænet. I dag består Center for Motor af ca. 17 medarbejdere, og vi forventer at blive 25-30 medarbejdere inden for de kommende år. Du vil arbejde sammen med en gruppe professionelle kolleger med forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, i et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø.

Centret spiller en afgørende rolle i understøttelsen af Motorstyrelsens forretning. Der må derfor forventes jævnlige rejsedage til Aalborg, hvor Motorstyrelsen ligger. Vi prioriterer læring og arbejdsglæde højt, og vores arbejdsmiljø er uformelt og positivt. Vi holder til i moderne kontorfaciliteter på Frederiksberg, tæt på Flintholm Station, og vi har gratis parkering i kælderen.

Dine primære opgaver:

  • Hands-on planlægge og styre en portefølje af forretningskritiske it-projekter.
  • Opbygge en PMO-kapabilitet.
  • Sikre kvalitet og samarbejde på tværs af forretning og udviklingsinitiativer.
  • Udarbejde ledelsesinformation med høj skriftlig præcision.
  • Højne projektmodenhed og engagere dine projektlederkolleger.
Om dig
Du har en solid erfaring som selvstændig projektleder og PMO-lead fra komplekse it-organisationer. Du er velbevandret i portefølje- og projektværktøjer med en tydelig agil tilgang. Du skaber ubesværet et overblik over helheden og samhørigheden mellem strategi og projekter. Du er en effektiv facilitator, som kan håndtere både ledere og teams på tværs af fagområder.

Du arbejder struktureret og kan danne dig overblik over et komplekst område, samtidig med at du har øje for detaljerne. Det er væsentligt, at du er inddragende, beslutningsorienteret og analytisk.

Som person har du sans for at skabe relationer, og du er drevet af at realisere gode løsninger og succeser sammen med dine kolleger, ledere og vores samarbejdsparter i forretningen. Du er en engageret og inspirerende projektleder, som kan holde hovedet koldt i pressede situationer.

Vi forventer at du:

  • Har solid erfaring med at styre komplekse it-projekter godt i mål.
  • Kan sætte rammerne for en effektiv porteføljestyring.
  • Har erfaring fra større offentlige eller private organisationer med komplekse it-landskaber og tunge forretningsmæssige udfordringer.
  • Kan formidle komplekst stof til de forskellige interessenter og samarbejdsparter i organisationen.
  • Påtager dig en ledende rolle, hvor du kan balancere mellem at lede, inddrage og at være teamspiller.
Vi tilbyder
Skatteforvaltningen har store og vigtige ambitioner for motordomænet. Du får gode muligheder for at sætte dit præg på fremtidens motorprocesser inden for arkitektur og nye teknologier og løsninger. Dine opgaver vil være varierede og udfordrende med gode muligheder for kompetenceudvikling. Du kommer til at arbejde sammen med engagerede kolleger i en stor it-organisation med mange forskellige kompetencer, hvor vi lærer af hinanden.

Du får en bred samarbejdsflade både internt i koncernen og til eksterne leverandører, og du vil have god mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt i en stor moderne it-organisation.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest den 05. juni 2024. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Vi anvender logik- og personanalyser i rekrutteringsprocessen.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kontorchef Henrik Slot Nielsen på telefon 72374180 eller mail henrik.slot.nielsen@ufst.dk. 

Tiltrædelse pr. 01.08 eller snarest muligt.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest samt referencer.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS). Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederiksberg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skatteforvaltningen, Frederiksberg OHV, Osvald Helmuths Vej, 2000 Frederiksberg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051530

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet