Køkkenfaglig medarbejder til produktionskøkken i Frederiksberg - Skab værdifulde måltider til ældre borgere

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Til Kastanjehavens produktionskøkken i Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune ønsker at borgernes livskvalitet bevares eller styrkes, ved at sætte fokus på den ernæringsmæssige indsats, madkvaliteten og måltiderne, så kommunens ældre får det allerbedste kosttilbud.

Maden og måltidet er af høj værdi for de ældre borgere, derfor ønsker Kastanjehaven at skabe helhed om kerneopgaven ved at styrke madens kvalitet, værtskabet, måltidsrammerne og sikre den rette mad til den rette borger/beboer. 

Da Kastanjehavens køkken producerer maden til tre andre plejecentre og døgnrehabiliteringsenheden, ca. 450 portioner dagligt, søges en faguddannet medarbejder, til at varetage daglige opgaver i produktionskøkkenet. 

Vi søger en medarbejder med en køkkenfaglig uddannelse og forventer at du:

  • har høj faglighed, gerne med ambitioner for det gode måltid til den ældre borger
  • har erfaring med økologiomlægning og fokus på bæredygtighed
  • kan deltage i produktionsudvikling herunder smagstest af nye opskrifter/produkter med henblik på videreudvikling af køkkenets tilbud 
  • har erfaring med madproduktion i forhold til kølemad, især med hovedfokus på kost til småtspisende og dysfagikost
  • har erfaring med brugen af bestillingssystemet Master Cater  
  • har en innovativ tilgang til opgaveløsningen, herunder kunne prioritere opgaverne
  • kan indgå i en respekt- og tillidsfuld dialog med kolleger
  • har en selvstændig og ansvarsfuld natur og nyder at have mange bolde i luften 
  • har et godt humør og en positiv indstilling til arbejdet
  • har gode samarbejdsevner
  • kan varetage varebestilling og være medansvarlig for egenkontrol i køkkenet
  • kan følge opskrifter og produktionsplaner.

Vi tilbyder:

  • at du bliver en del af et engageret tværfagligt team
  • en stilling, hvor der er rig mulighed for selv at præge dagligdagen
  • alsidige arbejdsopgaver
  • en arbejdsplads med fokus på arbejdsmiljø, trivsel og samarbejde
  • et spændende og udfordrende job med mulighed for kompetenceudvikling.

 

Stillingen er på 37 timer om ugen i tidsrummet 7.00-15.00, mandag til fredag, der kan forekomme weekend og helligdagsarbejde. 

Stillingen vil være til besættelse efter aftale, løn efter gældende overenskomst.

 

Ansøgningsfrist, senest 24. juli.

Samtaler vil foregå løbende efter aftale, i tidsrummet 7.00-14.00, mandag-fredag

Yderligere oplysninger vedr. stillingen kan rettes til Køkkenchef Gitte Bangsgaard på tlf. 28983440 eller mail: gikr01@frederiksberg.dk


Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederiksberg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Frederiksberg Kommune, Troels-Lunds Vej 25 , 2000 Frederiksberg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6079139

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet