BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du bidrage til en transformativ mission, der forener business og med samfundsmæssig impact? Vil du bringe et internationalt anerkendt marketingsinstitut til nye højder? Og vil du stå i spidsen for at fremme et inkluderende og dynamisk akademisk miljø?
Copenhagen Business School søger en institutleder til Institut for Afsætningsøkonomi (Department of Marketing) til start 1. april 2024. Vi søger en strategisk, innovativ og samarbejdsorienteret leder, der kan videreudvikle instituttet i overensstemmelse med CBS' strategiske ambitioner.
Institut for Afsætningsøkonomi består af ca. 35 videnskabelige medarbejdere samt 8 ph.d.-studerende og 6 administrative medarbejdere. Derudover er der tilknyttet omkring 90 eksterne undervisere. Miljøet er i sandhed internationalt med medarbejdere fra 12 forskellige nationaliteter, og både dansk og engelsk fungerer som arbejdssprog.
Institut for Afsætningsøkonomi leverer banebrydende forskning, forskningsbaseret undervisning og videnudveksling inden for marketingområdet. Det overordnede mål for instituttet er at bidrage til CBS' strategiske ambition om at skabe transformative løsninger på samfundets udfordringer. Instituttets faglige profil omfatter en bred vifte af emner og metoder, herunder:
- Branding and Brand Management
- Business-to-Business Marketing
- Tourism and Culture Management
- Consumer Behavior
- Digital Marketing
- Marketing Ethics
Instituttets vision er at blive det førende miljø inden for marketingsuddannelse i Skandinavien og at nyde høj respekt internationalt i forhold til forskning, uddannelse og værdiskabelse for virksomheder og samfundet som helhed.
Instituttets forskere beskæftiger sig med teoridrevet, konceptuel og empirisk forskning, og de trækker på indsigter fra forskellige akademiske discipliner for at fremme en dybdegående forståelse af markedsinteraktioner, -relationer og -aktiviteter. Gennem forskningsbaseret undervisning bidrager instituttet på tværs af en palet af kurser og uddannelser på CBS. Det stræber efter at levere relevant, kvalificeret og teknologiunderstøttet undervisning og at supportere effektiv læring. CBS' uddannelsesportefølje gennemgår i øjeblikket en strategisk revision, ligesom en politisk reform af de danske videregående uddannelser også er besluttet. Begge initiativer vil få betydning for instituttets kursusudbud og bidrag til CBS' uddannelser i fremtiden.
I de senere år har instituttet øget sin tilstedeværelse i toptidsskrifter inden for marketing. Et naturligt næste skridt og et fokusområde for institutlederen i de kommende år bliver at udnytte forskningssynergier på tværs af instituttet og at udvikle en fokuseret forskningsstrategi samt yderligere styrke instituttets faglige profil. En sådan strategi bør sammentænkes med en fundingstrategi, der fokuserer på de specifikke områder, hvor instituttet ser et potentiale for at tiltrække ekstern finansiering, og en impactstrategi, der bl.a. adresserer mulighederne for samarbejde med partnere og interessenter uden for den akademiske verden. Desuden har instituttet for nylig igangsat en fokuseret indsats, der sigter mod at styrke instituttets ph.d.-uddannelse.
Som institutleder kommer du ikke kun til at stå i spidsen for Institut for Afsætningsøkonomi. Du kommer også til at spille en central rolle i forhold til CBS' samlede strategiske ledelse. Institutlederne på CBS deltager aktivt i arbejdet med realiseringen af CBS' strategiske ambition og i udformningen af centrale procedurer og politikker gennem løbende samarbejde med direktionen.
For en detaljeret beskrivelse af jobbet og de ønskede kompetencer henvises til Job- og kompetencebeskrivelsen her.
CBS' strategi kan findes her, og instituttets strategi kan finde her.
På Copenhagen Business School tror vi på, at mangfoldighed styrker vores miljø. Derfor ønsker vi ansøgninger fra alle kvalificerede kandidater, der deler vores passion for høj kvalitet og vores engagement ift. at skabe positive samfundsmæssige forandringer.
Ansøgningsproces
Et ansættelsesudvalg med prorektor som forkvinde vil gennemgå og invitere et udvalg af kvalificerede kandidater til samtale.
Et af CBS' strategiske mål er at fremme mangfoldighed, hvorfor der er gjort en række tiltag for at facilitere en proces, der reducerer potentielle bias under rekrutteringen. Vi opfordrer derfor ansøgere til ikke at inkludere fotos eller flere personlige oplysninger end absolut nødvendigt i ansøgningen.
For at minimere bias i udvælgelsesprocessen vil ansøgere, der inviteres til samtale, i første runde ikke gennemgå en samtale med hele ansættelsesudvalget, men vil blive interviewet af hvert enkelt udvalgsmedlem via en række korte online samtaler.
Samtalerne forventes at finde sted 9. januar 2024 (runde 1 - online) og 25. januar 2024 (runde 2 - fysisk). I mellem 1. og 2. runde vil der blive afviklet tests. Samtalerne vil blive gennemført på engelsk.
Ansættelsesvilkår
Stillingen som institutleder er en tidsbegrænset stilling (typisk 6 år). Efter udløbet af perioden vil der være mulighed for forhandling om forlængelse af ansættelsen. Løn, varighed og ansættelsesvilkår kan forhandles.
Stillingen besættes i henhold til overenskomsten for akademikere i staten, som er aftalt mellem Finansministeriet og AC, og i overensstemmelse med universitetsloven og CBS' vedtægter.
Ansøgning og yderligere information
Ansøgningsfrist: 12. december 2023. CBS ønsker at besætte stillingen senest 1. april 2024 eller hurtigst muligt herefter.
Upload din ansøgning via det elektroniske rekrutteringssystem ved at følge nedenstående link. Vedlæg CV og relevant dokumentation for forsknings- og uddannelsesrelaterede kvalifikationer samt erfaring og resultater vedrørende akademisk ledelse. Ansøgningen skal indeholde dine ambitioner for instituttets udvikling samt dine refleksioner vedrørende varetagelsen af ledelsesopgaven.
Du er velkommen til at kontakte prorektor Inger Askehave for nærmere information om stillingen på prorektor@cbs.dk eller telefon +45 41 85 22 88.
Ansøgningsfrist: 12. december 2023.
WE TRANSFORM SOCIETY WITH BUSINESS
CBS er et globalt anerkendt businessuniversitet med dybe rødder i den nordiske, socioøkonomiske model. Vi har et bredt fokus på erhvervslivets og samfundets udfordringer i det 21. århundrede. Derfor har vi en samlet portefølje af tværfaglig forskning og uddannelse af høj kvalitet, der har styrket generationer af fagfolk og ledere i den private sektor og andre steder.
Universitetet ligger på Frederiksberg og har ca. 20.000 fuldtids- og deltidsstuderende, 800 fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere, 200 ph.d.-studerende og 700 administrative medarbejdere samt en portefølje af bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.-og efter-/videreuddannelser udbudt på både dansk og engelsk.
Med vores globale profil følger en forpligtelse til at bidrage til udviklingen af transformative kompetencer hos studerende, kandidater og virksomhedsledere gennem vores uddannelsesaktiviteter og muligheder for livslang læring. Komplekse udfordringer kræver en fælles indsats, og derfor fokuserer vores strategi på at styrke nuværende og starte nye partnerskaber med andre videnskaber, erhvervslivet, myndigheder og civilsamfundet.
CBS arbejder kontinuerligt med at blive en mangfoldig og inkluderende organisation, og vi opfordrer alle uanset kønsidentitet og -udtryk, alder, etnicitet, religiøs overbevisning, LGBT+-status, kulturel baggrund m.m. at søge.
Kontakt os, hvis du har brug for assistance i søge- eller ansættelsesprocessen, hvis der er noget vi skal vide, eller hvis du som person med handicap ønsker at gøre brug af din fortrinsret.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Frederiksberg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Copenhagen Business School, Solbjerg Plads, 2000 Frederiksberg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 10-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5933506