Hjælp søges til en glad 3-årig dreng på Frederiksberg

Profilbillede
dato

Vil du skabe glæde og aktivitet for en 3-årig dreng på Frederiksberg, mens du samtidigt aflaster en familie, hver anden lørdag? Læs med her: 

Om opgaven:

Vi søger en omsorgsfuld og tålmodig medarbejder til at lege og lave aktiviteter med en dreng. Drengen er diagnosticeret med infantil autisme og har brug for din guidning og støtte i overgange og skift.

Han er en glad dreng, der elsker vand, musik og aktive børnelege. Når I tager fra hjemmet, er oplagte ture enten til en lokal legeplads eller i svømmehallen.

Drengen har et minimalt sprog og taler få danske og engelske ord, men han har en tydelig nonverbal kommunikationsform.

Der er personlig pleje i opgaven, da drengen bruger ble.

Arbejdstid:

6 timer månedligt.

3 timer hver anden lørdag, i lige uger. I tidsrummet omkring 09.00-12.00.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Annitta Madsen på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.
Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederiksberg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (3-3 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-04-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004676

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet