Frederiksberg støtter turisme og erhvervsliv med halv million i nye puljemidler

Foto: Frederiksberg kommune.
dato

Frederiksberg Kommune lancerer nye erhvervspakkemidler for at fremme turisme og styrke det lokale erhvervsliv

Frederiksberg Kommune har afsat en halv million kroner i erhvervspuljemidler, som er målrettet erhvervs- og turismeaktører i området. Dette tiltag er en del af en større satsning med det formål at forstærke Frederiksbergs position som en attraktiv turismedestination, samt at understøtte byens handelsliv, kulturelle tilbud og æstetiske byrum.

Erhvervspakken, der udgør 500.000 kroner, er gjort tilgængelig for både 2024 og 2025, hvilket giver aktørerne en unik chance for at opnå økonomisk støtte til realiseringen af projekter, der kan bidrage til kommunens mål. Dette er en vigtig investering i byens fremtidige vækst og udvikling.

Interesserede parter opfordres til at samarbejde i partnerskaber for at ansøge om midlerne, hvilket skaber mulighed for større og mere bredt funderede initiativer. Ansøgningsprocessen er designet til at være fleksibel med en løbende modtagelse af ansøgninger op til fristen den 1. maj. Efter dette tidspunkt vil projekterne blive vurderet, udvalgt og tildelt midler løbende.

Med denne bevilling signalerer Frederiksberg Kommune en stærk støtte til lokalområdet samt en investering i dets fortsatte vækst og trivsel. Det er en opfordring til kreative og innovative tiltag, der kan løfte byen og dens tilbud til borgere såvel som besøgende.

Det forventes, at disse puljemidler vil bidrage til at realisere en række spændende projekter, der både kan forstærke Frederiksbergs som turismedestination og understøtte et dynamisk erhvervsliv. Dette er en gylden mulighed for aktører inden for turisme og erhvervsliv at tage del i Frederiksbergs udvikling.

https://www.frederiksberg.dk/kommunen/nyheder/nu-aabner-vi-for-ansoegningen-til-frederiksberg-kommunes-erhvervspuljemidler

Kilde: Frederiksberg Kommune