Frederiksberg Kommune inviterer borgere til åbent kommunalbestyrelsesmøde

Foto: Frederiksberg Kommune.
dato

Kommunalbestyrelsesmøde på Frederiksberg Rådhus åbent for borgerne

Frederiksberg Kommune inviterer alle interesserede til at deltage i kommende kommunalbestyrelsesmøde, der afholdes mandag den 26. februar kl. 19. Mødet finder sted på Frederiksberg Rådhus, et centralt punkt for kommunens beslutningsprocesser.

Hovedindgangen til rådhuset åbnes for publikum fra kl. 18.30, så deltagerne har mulighed for at finde et godt sted at sidde før mødets start. Det er en unik mulighed for borgerne at opleve det lokale demokrati i aktion og få et indblik i, hvordan kommunale beslutninger træffes.

For dem, der ikke har mulighed for at være fysisk til stede, tilbyder kommunen en live transmission af mødet. Dette kan ses enten via kommunens Facebookside eller ved at gå ind på frederiksberg.dk/video-kb. Det er en måde at sikre, at alle har adgang til at følge med i mødets forløb, uanset hvor de befinder sig.

Interesserede, der ønsker at forberede sig til mødet, kan finde dagsordenen offentliggjort fra fredag den 23. februar. Den vil være tilgængelig i Informationen på Frederiksberg Rådhus, i Borgerservice eller online for en nem og bekvem adgang. Det giver borgere mulighed for at sætte sig ind i, hvilke punkter der skal diskuteres og træffes beslutninger om.

https://www.frederiksberg.dk/kommunen/nyheder/kommunalbestyrelsesmoede-mandag-den-26-februar

Kilde: Frederiksberg Kommune