Frederiksberg Centret får ny livsstilsbutik: Sælger alt fra isenkram til boliginteriør

”Vi køber billigt, og vi sælger billigt”. Det er mantraet hos Frederiksberg Centrets nye butik, Basic & More, der slår dørene op fredag den 10. maj kl. 9.00. (Foto: Basic & More.)
dato

Den 10. maj åbner Basic & More en ny butik i Frederiksberg Centret, der sælger blandt andet boliginteriør og isenkram fra rest- og overskudslagre. Åbningsweekenden markeres med 20 procent rabat på alle varer. 

”Vi køber billigt, og vi sælger billigt”. Det er mantraet hos Frederiksberg Centrets nye butik, Basic & More, der slår dørene op fredag den 10. maj kl. 9.00. Butikken har et stort udbud af boliginteriør, keramik og isenkram, der blandt andet kommer fra overskudslagre, har skønhedsfejl, er fejlemballeret eller udgået. Butiksåbningen markeres med 20 procent på alle varer fra fredag den 10. maj til og med søndag den 12. maj. På åbningsdagen er der goodiebags med små overraskelser til de første 150 kunder.

 – Vi er meget forventningsfulde omkring åbningen af vores nye butik og ser frem til at tage del i Frederiksbergs summende handelsliv. Vi håber og tror, at en masse fra lokalområdet deler vores værdier og har lyst til at støtte op om vores koncept, siger Søren Bryske Larsen, administrerende direktør i Basic & More.

Nye varer på hylderne hver uge
Hver uge kan kunderne forvente nye varer på hylderne hos Basic & More’s butik i Frederiksberg Centret, der bliver den 15. af sin slags i Danmark.

– Vi bestræber os på at holde et flow i produktnyhederne og derfor kan der hver eneste uge findes nye varer i butikkerne. Vi har blandt andet fokus på indkøb af originale mærkevarer, som kunderne efterspørger, siger Søren Bryske Larsen.

Bredt sortiment af livsstilsprodukter
Basic & More i Frederiksberg Centret har livsstilsprodukter i mange afskygninger som blandt andet isenkram, boliginteriør, accessories, smykker, mad og delikatesser. Butikken fører desuden et fast produktudbud fra eget brand, mens hovedparten af varerne kommer fra danske og internationale brands. 

– Vi fører et bredt sortiment af livsstilsprodukter til lave priser, som rammer tidsånden, hvor en nem og bekvem handelsoplevelse vægtes højt. Tid er i dag en vigtig ressource for mange mennesker, og frem for at skulle i flere forskellige butikker, kan man fylde kurven med de ting, man mangler til hjemmet eller sig selv, eller finde en personlig gave til en, man har kær, siger Søren Bryske Larsen.

Basic & More’s nye butik vil fremover følge Frederiksberg Centrets åbningstider, mandag til fredag fra kl. 10.00 til 19.00 og lørdag til søndag fra kl. 10.00 til 17.00.

Basic & More er stiftet i 2021 og har foreløbigt 14 butikker fordelt i landet, med flere på vej i blandt andet Esbjerg. Virksomheden er ejet af lokale stiftere, samt Ree-familien som siden januar 2022 har investeret i selskabet. Senest er ejerkredsen blevet udvidet med Niels Holch Povlsen i 2023. Læs mere på www.basicandmore.dk

Kilde: Basic & More
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.