Forsker / seniorforsker med funktion som teamleder for CKFFs sundhedsprofil-team

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse (CKFF), Bispebjerg og Frederiksberg Hospital (beliggende på Frederiksberg Hospital) søger en ambitiøs og kompetent forsker/seniorforsker og teamleder til Sektion for Epidemiologi.

I Sektion for Epidemiologi udfører vi forskning i årsager til – og prognostiske faktorer for – kroniske sygdomme baseret på data fra befolkningsbaserede undersøgelser og kohorter, der kombineres med data fra de nationale registre. Sektionen udfører desuden undersøgelser af forekomst og udvikling i forekomst af sundhed, sygelighed og risikofaktorer, især ved gennemførelse af den regionale sundhedsprofil (www.regionh.dk/sundhedsprofilen), som også bidrager til den nationale sundhedsprofil. Sundhedsprofilen er baseret på data fra spørgeskemaundersøgelsen "Hvordan har du det?" og data fra nationale registre. Formålet med undersøgelsen er at belyse, hvordan det går med trivsel, sundhed og sygdom blandt borgerne i kommuner og region samt at følge udviklingen over tid. Derudover er sundhedsprofilen et vigtigt planlægningsredskab for kommuners og regionens politik inden for sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering, og spiller en væsentlig rolle i regionens rådgivningsforpligtelse over for kommunerne.

Vi søger en dedikeret forsker/seniorforsker og teamleder til at lede CKFFs sundhedsprofil-team. Teamlederen/forskeren vil være ansvarlig for den daglige drift af arbejdet med sundhedsprofilen på CKFF og i regionen, inklusive gennemførelsen af spørgeskemaundersøgelsen, udarbejdelse af sundhedsprofilrapporterne samt samarbejde omkring den nationale profil. Teamleder-rollen består i at koordinere og holde overblikket over de mange opgaver i samarbejdet omkring sundhedsprofilerne og varetage ledelsen af CKFFs fagligt kompetente sundhedsprofil-team gennem sparring, vejledning og støtte samt sikre et dynamisk og motiverende arbejdsmiljø, der fremmer faglig udvikling og samarbejde. Teamlederen/forskeren vil også være ansvarlig for, at der gennemføres forskning i relevante emner inden for monitorering af danskernes sundhed og sundhedsadfærd med udgangspunkt i Region Hovedstadens sundhedsprofil. Teamlederen/forskeren vil sammen med den øvrige ledelse og teamet bidrage til den strategiske udvikling af sundhedsprofil-arbejdet for at monitorere borgernes sundhed, trivsel og sygdom. Teamlederen/forskeren vil arbejde tæt sammen med sundhedsprofil-teamet samt samarbejdspartnere i region og kommuner. Derudover vil teamlederen/forskeren samarbejde med sektionschefen, forskerteams både i egen og andre sektioner på CKFF, samt med eksterne forskere nationalt og internationalt.

Arbejdsopgaver

  • Gennemførelse og ledelse af spørgeskemaundersøgelsen og udarbejdelse af sundhedsprofilrapporterne, inklusive spørgeskemaudvikling, dataanmeldelser og databehandleraftaler med eksterne leverandører, dataindsamling, afrapportering og formidling af resultater.
  • Aktiv deltagelse i det nationale samarbejde om sundhedsprofilerne.
  • Koordinering af aktiviteter i sundhedsprofil-teamet, herunder ressourceallokering, tidsstyring og risikohåndtering.
  • Teamledelse og udvikling: rekruttering, vejledning, sparring og udvikling af sundhedsprofil-teamet.
  • Skabe et inspirerende arbejdsmiljø, der fremmer faglig udvikling og samarbejde.
  • Sikre, at der gennemføres forskning i relevante emner inden for monitorering af borgernes sundhed og sundhedsadfærd med udgangspunkt i Region Hovedstadens sundhedsprofil.
  • Identificere/definere kortsigtede mål og langsigtet vision for sundhedsprofilteamet.
  • Ledelse af teamet mod opnåelse af de strategiske mål og sikre en samordnet indsats.
  • Etablering og vedligeholdelse af relationer med interessenter, herunder kommuner, regioner, forskningsinstitutter, samarbejdspartnere, sundhedsmyndigheder og lokale aktører.
  • Identificering og forfølgelse af nye muligheder for forskningsområder og samarbejder inden for sundhedsprofilområdet. Herunder fundraising.
Kvalifikationer

  • Relevant forskningsuddannelse (minimum en ph.d.-grad) på forsker- eller seniorforskerniveau. Der vil blive gennemført en forsker- eller seniorforskerbedømmelse, hvis en sådan ikke allerede foreligger, i forbindelse med ansættelsen.
  • Relevant sundheds- eller samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse.
  • Gennemført uddannelse i forskningsledelse.
  • Erfaring med personaleledelse.
  • Erfaring med spørgeskemaundersøgelser.
  • Erfaring med forskningsansøgninger, dataanmeldelser, samarbejdsaftaler og dataudlevering.
  • Kendskab til datahåndtering og -analyser i SAS, Stata eller R.
  • Kendskab til lovgivning vedr. personfølsomme data (fx GDPR).
  • Evne til at tage ansvar, ejerskab og skabe struktur i egne og teamets arbejdsopgaver under hensyntagen til kolleger og partnere, lyst til at arbejde selvstændigt og som en del af et team, en sektion og et center.
  • Evne til at holde overblik og arbejde under stramme deadlines samt styre ressourcer og tid.
  • Gode samarbejdsevner.
  • Gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner – på både dansk og engelsk – samt sans for kommunikation med forskelligartede aktører.
Vi tilbyder

  • Mulighed for at blive en del af et forskningscenter med et godt arbejdsmiljø samt et inspirerende og tværfagligt fagligt miljø inden for sundhedsforskning.
  • Stor mulighed for selv at styre din tid og dine opgaver under ansvar.
  • Grundig vejledning, oplæring og mulighed for sparring i et fagligt fællesskab med både statistikere, datamanagere og forskere.
Ansættelsesvilkår

Stillingen er en tidsubegrænset stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst, hvor teamlederfunktionen kommer som et funktionstillæg. Ansættelse hurtigst muligt, fx pr. 1. december eller efter aftale. Hvis du har brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Line Lund Kårhus på e-mail: line.lund.kaarhus@regionh.dk eller telefon: 28 37 21 03.

Ansættelsesprocedure

Ansøgningsfristen er 22. oktober. Der planlægges ansættelsessamtaler i uge 44.
Ansøgning bedes sendt online via linke på denne side. Ansøgningen vedlægges CV og publikationsliste, evt. forskerbedømmelse, samt kandidatbevis med karakterudskrift.

Om Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse (CKFF)

CKKF et forskningscenter med ca. 120 medarbejdere. Vores overordnede vision er en sundere og bedre behandlet befolkning – det arbejder vi for gennem forskning på højt internationalt niveau. Vi arbejder efter en translationel tilgang og spænder bredt fra forskning i årsager til sygdomme til implementering af denne viden i forebyggelse og behandling. Centeret er bygget op af fire velfungerende og samarbejdende forskningssektioner, der hver ledes af en sektionschef. Ledelsen af centeret varetages af centerledelsen (to centerchefer) i et tæt samarbejde med sektionscheferne, der tilsammen udgør ledergruppen. Medarbejderne i CKFF er faglige kapaciteter, der er dybt engagerede i centerets vision og i at udføre praksisnær og tværvidenskabelig forskning på et højt videnskabeligt niveau. Medarbejdere har forskellige faglige baggrunde, og tværfaglighed ses som en af centerets styrker. Centerets forskningsfelt spænder over klinisk og befolkningsbaseret epidemiologi, klinisk forskning, sundhedsfremme og forebyggelse, sundhedstjenesteforskning og implementeringsforskning. Der er et tæt samarbejde med de kliniske afdelinger i Region Hovedstaden og Københavns Universitet, ligesom forskerne har en række samarbejdspartnere nationalt og internationalt. Læs mere om centeret her: https://www.frederiksberghospital.dk/ckff/Sider/CKFF.aspx

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederiksberg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Frederiksberg Hospital, Frederiksberg, 2000 Frederiksberg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5921278

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet