FB sikrer førstepladsen med taktisk triumf over Union

Forsvarsspilleren Georg Nordquist (her fra kampen mod BK FREM) tidligere på sæsonen, spillede en god kamp i FB’s midterforsvar, og kronede indsatsen med sit første mål som seniorspiller med scoringen til 2-0 i FB’s sejr over BK Union.
Profilbillede
dato

FB fastholder førstepladsen efter overbevisende 2-0 sejr mod Union. Cheftræner Christian Jensen roser holdets evne til at tilpasse spillet under kampen og fremhæver forsvarsspillerne for deres solide indsats.

På en kølig, men spændingsfyldt søndag den 12. oktober 2024, tog FB imod Union i en kamp, der på papiret lovede at blive en tæt affære. FB's cheftræner, Christian Jensen, kunne efter kampen trække et lettelsens suk og glæde sig over tre velfortjente point i jagten på at holde fast i rækkens førsteplads.

"Jeg er meget glad for dagens sejr mod et godt spillende Union hold," udtaler Christian Jensen efter kampen. Trods en udfordrende første halvleg, hvor Union viste sig stærke, lykkedes det FB at justere taktikken i pausen. "Vi kæmpede lidt med spillet i første halvleg, hvor jeg må rose Union for at gøre det svært for os. I pausen får vi justeret et par ting, og så klikker det hele lidt bedre i 2. halvleg," fortæller han.

I anden halvleg formåede FB at skabe flere chancer og trykke kampen længere op på Unions banehalvdel. Christian Jensen forklarer: "Efter pausen får lagt et bedre tryk på Union, og vi får flyttet spillet længere frem på banen. Et par taktiske justeringer gør, at vi begynder at komme mere bag Unions bagerste kæde, og gøre ondt på dem her." Han understreger også farligheden ved standardsituationer, hvilket resulterede i målet til 2-0.

Som altid er der plads til forbedring. FB kan især arbejde på boldomgang og det at vinde andenboldene, hvor første halvleg efterlod meget tilbage at ønske. "Det blev markant bedre i 2. halvleg," bemærker cheftræneren.

På spillersiden blev især Georg Nordquist fremhævet for sin solide defensive indsats og for at krydre kampen med et mål. Hans makker, Victor Edouthe, spillede endnu en gang en stærk kamp. Endvidere blev Tobias Hart rost for sine stærke offensive bidrag efter at være kommet fra bænken.

FB kan nu se frem til deres næste kamp med selvtillid, velvidende at de har formået at holde sig på toppen af rækken ved en kombination af taktisk dygtighed og hårdt arbejde fra hver enkelt spiller på holdet.

Næste kamp for FB er et opgør imod FA 2000 2. Det udspiller sig i Jens Jessens Vej d. 19. oktober klokken 11:45.

Kampens resultat: 2-0 til FB
Række: KS Herre 24/25

Mål
63'1-0Anders “ØK” Østerskov Knudsen
81'2-0Georg Nordquist
Kilde: Christian Jensen