Etabler og styrk forbindelsen til IT-leverandører i Skatteforvaltningen

Profilbillede
dato

Er du den, der aktivt og systematisk kan sikre viden om markedet for potentielle leverandører med relevans for Udviklings- og Forenklingsstyrelsens portefølje af kommende udbud og Indkøb af IT-ydelser? Kan du opbygge og vedligeholde en leverandørdatabase, der kan danne grundlag for en struktureret tilgang til leverandører og relevante markedsdialoger?

Kan du facilitere leverandørmøder, og kan du planlægge og varetage formelle markedsdialogmøder? Vil du gerne have indflydelse på, hvordan dit job formes? Så er du måske vores nye kollega i kontoret Udbud.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og IT-porteføljen
I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) er der ca. 1.800 ansatte. UFST er en af de syv styrelser i Skatteforvaltningen, og det er UFST’s vision at understøtte vores kolleger i Skatteforvaltningen i et partnerskab om drift og videreudvikling af en stor IT-portefølje, udvikling af nye IT-løsninger i spændvidden fra mindre projekter til en række store programmer i milliardklassen, samt kommende modernisering af en af Danmarks største porteføljer af legacy-systemer.

Kontoret Udbud, som du bliver ansat i, er udbudsenhed for hele Skatteforvaltningens konkurrenceudsættelse af IT-systemer, herunder samfundskritiske systemer. Kontoret har ansvaret for hele udbudsprocessen, herunder forudgående markedsanalyser og den efterfølgende transition til ny aftale.

Dine arbejdsopgaver
Til en nyoprettet stilling, søger vi en IT-faglig, dygtig medarbejder til at etablere og drive processen vedrørende markedsdialoger med potentielle leverandører til Udviklings og forenklingsstyrelsen.

Vi ønsker at tilgå markedet af leverandører så struktureret som muligt og gerne baseret på de data, som vi løbende opsamler og strukturerer i en leverandørdatabase. Inden for rammerne af reglerne for offentlige udbud, skal du selv opbygge relationer og tage initiativ til at mødes med leverandørerne, ligesom du får ansvaret for at opsamle og strukturere data i leverandørdatabasen.

Målet er at vi med vores IT-indkøb/udbud kan nå ud til så mange forskellige potentielle leverandører, som muligt, så vi opnår de bedste løsninger til en rimelig pris.

I din hverdag hos Udbud vil du bl.a. beskæftige dig med følgende arbejdsopgaver:

 • Eje og vedligeholde oversigten over potentielle IT-leverandører til Skatteforvaltningen
 • Eje, opbygge og vedligeholde en database med leverandøroplysninger til brug for udsøgning af potentielle leverandører af forskelligartede IT-løsninger
 • Forestå dialoger og afklaringer med forretningen om kommende IT-behov, og hjælpe med konkrete markedsafdækninger
 • Afholde dialogmøder med leverandører både i forbindelse med markedsanalyser, og møder af mere generel og relationsskabende karakter
 • Bidrage med analyser og leverandørdata i den indledende fase af kommende indkøb/udbud
 • generelt bidrage i kontorets løsning af opgaver i forhold til optimering af processer, samarbejde, værktøjer m.v.
Hos Udbud bliver du en del af et stærkt og fagligt og udviklende miljø, hvor ordentlighed, stort engagement, omhu, hjælpsomhed og humor vægtes højt. Stillingen er ny, og du vil få stor indflydelse på, hvordan dit job afgrænses og formes, så vi får dine kvalifikationer bedst muligt i spil.

Hvad har du med dig?
Du har sikkert en mellem- eller længerevarende uddannelse og relevant erfaring inden for en eller flere af områderne IT, udbudsjura, kunde og leverandørstyring eller lignende. Du har sikkert erfaring fra et job med tilsvarende opgaver. Har du også erfaring fra andre opgaver inden for IT, er det en fordel.

For at lykkedes i stillingen er det vigtigt, at du er fleksibel og vægter faglig stolthed og ordentlighed højt, og at du evner at opbygge gode samarbejdsrelationer med leverandører, i kontoret og på tværs af styrelsen.

Du er udadvendt, veltalende og kan begå dig på alle niveauer i en organisation. Du er helhedsorienteret og har lyst til og evne for at skabe overblik, orden og struktur. Det er en fordel, men ikke et krav, at du allerede i dag har et netværk i it-branchen.

Hvad tilbyder UFST?
UFST kan tilbyde dig en stor og spændende arbejdsplads, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt miljø, der understøtter, at styrelsen gennem udvikling og drift af it-løsninger sikrer fundamentet for finansiering af den offentlige sektor. Du får også:

 • udfordrende arbejdsopgaver i en stor organisation med udviklings- og karrieremuligheder
 • en dynamisk men uhøjtidelig arbejdsdag, hvor der er højt til loftet
 • løbende kompetenceudvikling og gode muligheder for efteruddannelse
 • mulighed for at deltage i store IT-udbud
 • en arbejdsplads på Frederiksberg, tæt på offentlig transport og med privat parkeringskælder
 • fleksibilitet i hverdagen afhængig af dine opgaver.
Kontakt og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendes via linket ”Søg stillingen” senest den 30. juli 2024. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Lars Møller på +45 72370252. Samtaler afholdes løbende.

Der kan blive gennemført personligheds- og logiktest som led i ansættelsesprocessen, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der kan forhandles et kvalifikationstillæg afhængig af erfaring og kompetencer.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Læs mere om at arbejde i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk/job-og-karriere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederiksberg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skatteforvaltningen, Frederiksberg OHV, Osvald Helmuths Vej, 2000 Frederiksberg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067353

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet