Er du Marte Meo pædagog? Eller ’bare’ pædagog, der brænder for sin faglighed?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Så læs videre her!

Vores skønne vuggestue mangler en pædagog, der brænder for både egen og ikke mindst børnenes udvikling. Det vil være et stort plus, hvis du er uddannet Marte Meo pædagog. Det er også helt okay, hvis du ikke er. Det vigtigste er, du brænder for dit fag!

Som ansat i Harmonien vil du kunne forvente en kontinuerlig faglig og personlig udvikling i samspil med en stor gruppe kolleger med mange forskellige kompetencer. Et arbejdsmiljø med godt humør og let til latter vægtes højt i vores hus.

Børnehuset Harmonien er en integreret og selvejende musik, bevægelse og naturinstitution. Lige nu har vi 52 vuggestuebørn, småbørnsgruppe (Noderne), samt 44 børnehavebørn i skovbørnehaven. Vores skovbørnehave ligger i Svaneparken i Birkerød, mens resten af institutionen holder til på Mariendalsvej 24 på Frederiksberg. 

Vores værdigrundlag og menneskesyn bygger på, at der er en positiv intention bag enhver adfærd. Derfor arbejder vi med anerkendende relationer, hvor både børn og voksne føler sig værdsat. Målsætningen er at skabe en dynamisk hverdag, hvor værdier som anerkendelse, omsorg, respekt, tillid og handling er omdrejningspunktet. Vi tror på barnets kompetencer og på, at den voksnes primære rolle er at være forbillede for det, vi ønsker at give børnene. I Børnehuset Harmonien ser vi børnene som aktive medspillere i alle aktiviteter og daglige gøremål. 

Rytmik, musik og bevægelse, rutiner, den normkritiske og normkreative praksis er en stor del af vores pædagogiske hverdag. Derfor håber vi, at du har erfaring indenfor nogle af områderne. Har du ikke, er det også okay. Du skal bare besidde lysten til at lære at arbejde med disse pædagogiske redskaber. Vi arbejder ligeledes målrettet med inklusion og den styrkede pædagogiske læreplan.

Vi er lige nu i gang med at udvikle på vores indretning, så vi får nogle endnu bedre legemiljøer til børnene, som skal understøtte deres leg, udvikling og trivsel.

 

Vi forventer af dig, at du kan:

  • Være igangsættende i forhold til børn og pædagogisk udvikling
  • Være reflekterende, empatisk og i stand til at give og modtage konstruktiv kritik
  • Være åben og imødekommende og har et godt overblik
  • Være positiv, har et personligt overskud, samt er løsningsorienteret - også når dagene bliver "vendt på hovedet"
  • Være parat til at tage ansvar for en fortsat positiv udvikling af Harmonien
  • Stå til rådighed indenfor tidsrummet kl. 6.45-17.00 (altså både ville kunne åbne og lukke institutionen)

 

Er du uddannet Marte Meo pædagog, vil vi ydermere kunne tilbyde dig ugentlig forberedelsestid, hvor du får tid at arbejde med diverse Marte Meo forløb i huset. 

Vi ser frem til at læse din ansøgning. Det må meget gerne fremgå af din ansøgning, hvorfor du søger en stilling som pædagog i Harmoniens vuggestue samt dine faglige og personlige egenskaber. Hvilke værdier taler til dig?

 

Praktisk:

Stillingen er som udgangspunkt på 35 - 37 timer med ansættelse d.1.maj 2024 (gerne inden).

Vi opfordrer dig til at læse vores virksomhedsplan og pædagogiske læreplan, som kan rekvireres på harmonienfrie@gmail.com 

Har du spørgsmål eller gerne vil ud at se Harmonien, så ring på 28 98 14 54.

 

Ansøgningsfrist d. 18.marts. Samtaler afholdes løbende.

 

KUN uddannede pædagoger kommer i betragtning!

 

Alle, der er uddannet pædagog, uanset alder, køn og nationalitet, er velkomne til at søge. Vi betragter en alsidig personalegruppe som en fordel. Det er dog en forudsætning, at du har gode danskkundskaber, da mundtlig og skriftlig formidling er en stor del af jobbet.

 

Vi glæder os til at møde dig!

 

De bedste hilsner

Børnehuset Harmonien

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederiksberg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Frederiksberg Kommune, Mariendalsvej 24, 2000 Frederiksberg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003482

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet