Assisterende oversygeplejerske til Hjerteambulatoriet på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du sygeplejerske med højt fagligt engagement, er forandringsparat og har ledelsesambitioner?
Vil du være med til at sætte sygeplejefaglig retning, skabe motivation og følgeskab, og er du klar til en spændende ledelsesopgave? Så er du måske vores nye assisterende oversygeplejerske.

Dine opgaver vil, i tæt samarbejde med oversygeplejersken og de to sygeplejersker med klinisk specialfunktion, bl.a. bestå af at med-lede den daglige drift, at sikre faglig udvikling og uddannelse, og samtidig sikre høj faglighed og sammenhængskraft i såvel patientforløb som for medarbejderne.


Vores nye assisterende oversygeplejerske

 • får ansvar for vagtplanlægning, arbejdstilrettelæggelse og koordinering af den daglige logistik.
 • skal deltage i den kliniske hverdag og agere rollemodel for god klinisk praksis, hvorfor kardiologisk erfaring ses som en fordel.
 • er struktureret og har fokus på at videreudvikle vores velfungerende teams, så der fortsat opnås gode resultater og kontinuerlig udvikling og læring.
 • skal have en koordinerende rolle i forhold til enkelte patientforløb i afsnittet, og derfor vil ambulant erfaring være ønskeligt
 • udviser robusthed, kan håndtere travlhed samt bevare ro og overblik
 • har fokus på vigtigheden af tværfagligt samarbejde
 • er lyttende og tillidsbaseret i sin tilgang til personalet, men samtidig parat til at påtage sig et ledelses ansvar
 • er klar og tydelig i sin kommunikation.

Vi tilbyder

 • Et hospital og en afdeling, hvor ledelse prioriteres, og hvor der er fokus på udviklingen af den tværfaglige ledelsesdisciplin
 • Et stærkt sygeplejefagligt ledelsesfællesskab, der sikrer at den nyeste evidens indenfor sygeplejen kommer i spil ude hos patienterne
 • Et stærkt og velfungerende tværfagligt ledelsesteam, som du bliver en del af
 • En arbejdsplads, hvor der er fokus på samarbejde på tværs af hele afdelingen
 • Et hospital, der lever op til dets motto ”Det samarbejdende hospital”
 • Et job med vide rammer til at tænke nyt og anderledes
 • En stor, velfungerende og kompetent medarbejdergruppe.

Om Hjerteambulatoriet

Hjerteambulatoriet er en del af Hjerteafdelingen på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, og er fysisk beliggende på Frederiksberg matriklen. Når byggeriet ”Nyt Hospital” står klar, flytter vi til Bispebjerg matriklen, formentlig i løbet af 2027.
Der er 32 sygeplejersker ansat i ambulatoriet, hvoraf to er sygeplejersker med klinisk specialfunktion. Vi er landets største hjerteambulatorium, og med 76.000 patientkontakter årligt giver det sig selv, at vi ser mange patienter dagligt, hvilket gør hverdagen meget varieret.

Ambulatoriet er fordelt i 4 huse - Y1, Y2, Y3 og Y4. I alle huse er der selvstændige sygeplejekonsultationer med fokus på information, vejledning, behandling, og ikke mindst på at støtte patienter og pårørende til at leve med deres sygdom på bedstevis.

Y1 rummer regionens videnscenter for antikoagulationsbehandling med bl.a. AK-klinik, AK-skole, INR-måling og medicindosering af patienter i AK-behandling. Desuden en atrieflimren-, lipid- og VTE-klinik.

Y2 er huset, hvor der bl.a. foretages påsætning af 24 timers Holtermonitorering, TEE-undersøgelser, hvor sygeplejerskerne assisterer lægerne, samt påsætning og efterfølgende analyse af døgnblodtryk.

Vi har tre rehabiliteringsklinikker; Hjertesvigtsklinik, klinik for iskæmisk hjertesygdom og klinik for patienter med hjerteklapproblemer, som alle ligger i Y3.

Y4 er huset, hvor vi bl.a. påsætter 3-døgns R-test, samt analyse af denne. Vi udfører arbejds-EKG samt Stress-Ekko i samarbejde med læge. Der ligger desuden et Holter-analyselaboratorium, hvor undersøgelserne analyseres af sygeplejersker, samt en hypertensionsklinik.

Du kan finde os på Instagram: hjerteafdelingenbfh, hvor du kan se mere om, hvem vi er, og hvad vi laver. Hvis du har lyst til at vide mere om os, så kan du se nogle korte film om vores afdeling. Den ene fortæller generelt om Hjerteafdelingen, og den anden specifikt om sygeplejen i Hjerteafdelingen. Dem finder du på vores hjemmeside, hvor du også kan læse mere om hele Hjerteafdelingen.
Er du nysgerrig på mere, kan du læse om vores vision og referenceramme for sygeplejen her.

Vil du vide mere
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Hanna Paulsen på telefon 20 27 75 44.

Ansættelse
Stillingen er fast, og på fuld tid. Ansættelsesstart er den 1. marts 2024, eller snarest derefter.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.

Som nyansat sygeplejerske hos os, bliver du i øvrigt knyttet til et døgnafsnit i Hjerteafdelingen, hvor du som udgangspunkt indgår i vagtarbejdet i weekender og på helligdage svarende til to vagter hver 6. uge. Du har mulighed for at få indflydelse på, hvornår du ønsker dine vagter, da det er vigtigt for os, at der er balance mellem dit privat- og arbejdsliv. Vi sørger naturligvis for at klæde dig godt på til opgaven. Det sker i form af et individuelt intro­program, vidensdeling og sparring med kolleger. Og så sker det i form af løbende kompetenceudvikling med afsæt i dine erfaringer og behov.

Søg stillingen via link her på siden senest onsdag den 10 januar 2024.

Samtaler forventes afholdt mandag den 15. januar 2024.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederiksberg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Frederiksberg Hospital, Nordre Fasanvej , 2000 Frederiksberg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955445

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet