Nye medarbejdere søges til fleksibel pædagogisk støtte for udsatte borgere i Frederiksberg Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle en helt ny indsats til udsatte borgere? Ud fra en recovery-orienteret tænkning ønsker Frederiksberg Kommunes Socialafdeling at tilbyde borgere, der ønsker at blive i egen bolig, en fleksibel pædagogisk støtte som alternativ til fx et botilbud.

Vi søger derfor 4 medarbejdere fra den 1. januar 2025 eller efter aftale til nyoprettede stillinger, hvor fokus er at levere indsatser efter servicelovens § 85 på fleksible tider for at imødekomme borgerens individuelle behov for støtte i egen bolig. 

Stillingerne er på 37 timer. Arbejdstiden er mellem kl. 08.00-22.00 på alle hverdage, weekender og helligdage. Der skal påregnes weekendarbejde ca. hver 3. uge. Arbejdet i weekenderne og på helligdagene kan både bestå af fysisk fremmøde, men også som rådighedsvagt via telefon og virtuelt. 

Vi kunne tænke os, at du:  

  • har en mellemlang uddannelse som fx pædagog, socialrådgiver, ergoterapeut 
  • har erfaring med målgruppen og gerne erfaring med arbejdet indenfor servicelovens § 85
  • både har mod, evne samt lyst til at udvikle funktionen og være med til at implementere funktionen i praksis
  • har lyst til at arbejde i en teamstruktur
  • dedikerer dig til de faglige metoder, der bruges i Socialafdelingen
  • at du kan forholde dig til og arbejde med borgernes behov, men i en struktureret form og ramme
  • kan samarbejde med forskellige samarbejdspartnere, pårørende og borgere 
  • har gode kommunikative evner – både skriftligt og mundtligt. 

Arbejdet

I Socialafdelingen arbejder vi med recovery-orienteret rehabilitering. Ud fra en tanke om, at mennesker kommer sig bedst i egne rammer, vil vi gerne kunne tilbyde en støttekontaktperson til borgere, der ikke kan eller ikke ønsker at være på et botilbud. Målgruppen er voksne over 18 år med forskellige grader af udsathed eller socialpsykiatriske problemstillinger, som fx skizofrenier eller andre alvorlige sindslidelser, autismespektrumforstyrrelser, angstproblematikker, PTSD, spiseforstyrrelser, personlighedsforstyrrelser eller misbrug. Det kan desuden være borgere med nedsatte kognitive funktioner, som med den rette støtte, kan forblive i egen bolig.

Fleksibel bostøtte er forankret i Frederiksberg Kommunes Socialafdeling under Enheden for forebyggelse og afklaring. Der vil være et tæt samarbejde med Myndighedsafdelingen i Socialafdelingen, som varetager visitationen og opfølgningen på indsatsen.

Teamet, du kommer til at indgå i, vil til en start bestå af 4 medarbejdere, en gruppeleder og en enhedsleder. Forventningen er, at indsatsen vil vokse hen over de kommende år.

Opgaverne vil være at skabe sammenhængende og koordinerede forløb for borgerne med henblik på at gøre dem mest muligt selvhjulpne og i en forståelse af, at deres behov kan variere over tid. Det vil være en forventning, at der vil være samarbejde med den resterende Socialafdeling, men desuden arbejdsmarkedsområdet, psykiatrien, misbrugscenter eller andre. Desuden er opgaven at lave både individuelle eller gruppeindsatser for borgerne, som kan understøtte deres udvikling og trivsel.

Du får altså mulighed for at indgå i en række spændende opgaver:

  • at levere en fleksibel støtte til borgere i målgruppen
  • at levere en fleksibel støtte ml. kl. 08-22 på alle hverdage samt weekender og helligdage
  • at udvikle metoder og redskaber i forhold til fleksibel støtte
  • sikre god overgang fra botilbud til egen bolig
  • brobygning til øvrige relevante tilbud/indsatser
  • facilitere aktiviteter i weekenden, aftener og helligdage
  • at støtte og guide borgeren til optimal mestring og mest mulig selvstændighed i livet. 

Vi tilbyder:

  • gode muligheder for faglig udvikling
  • supervision og kollegial sparring
  • en arbejdsplads, hvor vi vægter høj faglighed
  • at du bliver del af et dygtigt team
  • en spændende arbejdsplads med afvekslende opgaver
  • en arbejdsplads, hvor vi sætter fokus på alt det, som vi kan sammen, og sammen er vi med til at skabe et stærkt arbejdsmiljø
  • en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og hvor der er fokus på fællesskabet. 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst efter forhandling. Stillingerne er på 37 timer ugentlig, og forventes besættes fra 1. januar 2025 eller snarest derefter.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til Enhedsleder Rikke Larsen på tlf.nr. 2998 3192. Du er velkommen til at indtale besked på telefonsvaren, og du vil blive ringet op.

Der er ansøgningsfrist den 10. november 2024.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 47.


Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, handicap, race, hudfarve, religion eller tro, politisk anskuelse, seksuel orientering, kønsidentitet, kønsudtryk eller kønskarakteristika eller national, social eller etnisk oprindelse.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederiksberg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Frederiksberg Kommune, Smallegade, 2000 Frederiksberg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-11-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6131529

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet