I vores KAG Bipolar FACT-team bliver du en del af et center, der prioriterer faglig udvikling og arbejdsglæde. Vores hverdag er præget af godt sammenhold, tæt tværfaglig sparring og højt til loftet.
Hvad skal du lave?
Du bliver primærbehandler for patienter med bipolar affektiv sindslidelse. Behandlingsforløbene er af kortere eller længere varighed og involverer ambulante samtaler, hjemmebesøg, udebesøg og netværksmøder. Du får stor indflydelse på tilrettelæggelsen af eget arbejde.
Desuden bliver nogle af dine arbejdsopgaver:
- Dokumentation og oplæg til behandlingsplaner
- Udekørende funktion som led i FACT
- Udarbejdelse af sanseprofiler
- Deltage i kvalitets- og forbedringsarbejde
- Undervisningsopgaver for patienter, pårørende og studerende, herunder psykoedukationshold
- Varetage co-terapeutrollen for ergoterapeutstuderende 1-2 x årligt
- Tværsektorielt samarbejde med bl.a. kommunen og misbrugscentre etc.
Teamet vokser og har derfor brug for nye kræfter.
Vi er et tværfagligt team på 12 ansatte bestående af psykiater, socialrådgiver, recoverymentor, ergoterapeuter og sygeplejersker med god aldersspredning og faglige kompetencer.
Vi nyder godt af et velsmurt arbejdsmiljø, hvor der er tid til både faglig sparring og socialt samspil i form af fælles frokost, fredagshygge og grin i hverdagen.
Vores team er specialiseret i behandling af patienter med bipolar affektiv sindslidelse og en del af den nye KAG struktur (klinisk akademisk gruppe), der har til formål, at binde forskning og klinik tættere sammen.
Hjørnestenene i vores behandling består af individuelle samtaler af støttende eller vejledende karakter, medicinsk behandling og manualiseret psykoedukation, som vi selv tilrettelægger og afholder i ambulatoriet.
Vi har et tæt samarbejde med Ambulatoriet for Affektive Lidelser og to gange årligt afholdes fælles temadage, hvor ny viden indenfor specialet introduceres.
Vi arbejder under F-ACT-modellen (Fleksible Assertiv Community Treatment), hvis metode tilbyder fleksibel psykiatrisk behandling til borgere med komplekse psykiatriske lidelser. Tilgangen bygger på høj faglighed, recovery, brugerdeltagelse, rehabilitering og tværfaglighed.
Du bliver en del af et stort ambulatorium med omkring 70 medarbejdere, herunder en gruppe på ca. ni ergoterapeuter, der prioriterer sparring og godt sammenhold. Der er månedlige monofaglige møder i huset og hvert kvartal på tværs af ambulatorierne.
Hvem er du?
Du er ergoterapeut, gerne med psykiatrisk erfaring – enten fra primær sektor eller hospitalsbaseret. Der vil blive tale om specifik kompetenceudvikling, i forhold til målgruppen.
Du trives både med selvstændigt arbejde samt at indgå i et team, hvor vi er fælles om patienterne.
Gode grunde til at søge stillingen hos os:
- Du bliver klædt godt på fra start med en mentor i teamet og et skræddersyet oplærings- og introduktionsprogram med fokus på kompetenceudvikling.
- Du bliver en del af et team hvor der er høj trivsel, tillid, humor og fleksibilitet.
- Du ønsker faste arbejdstider på hverdage i dagtimerne, i et velfungerende team.
- Der er mulighed for kurser og videreuddannelse
- Du ønsker specialisering
Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2025 eller snarest derefter.
Fast stilling på 37 timer ugentligt med arbejdstid i dagtimerne mandag til fredag.
Du ansættes i henhold til overenskomst for ikke-ledende ergoterapeuter, fysioterapeuter og jordemødre. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Ergoterapeutforeningen.
Ambulatoriet har åbent i dagtimerne. Din arbejdstid vil derfor primært ligge inden for dagstid.
Regionen er et døgndækket område, og du vil efter konkret behov kunne blive planlagt med vagter uden for ambulatoriets åbningstider i overensstemmelse med reglerne i den gældende arbejdstidsaftale.
Har vi fanget din interesse?
Så send os din ansøgning via linket. Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at ringe til afsnitsleder Anna Peltz på 3864 3920 eller teamkoordinator Kim Brøndmark på mobil 5180 0772. Du er også velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en rundvisning.
Ansøgningsfrist den 28. februar 2025. Vi afholder samtaler i uge 10.
Psykiatrisk Center København
Er Danmarks største psykiatriske center, og er vidtspændende og forskningsstærkt.
Optageområdet for bipolar team dækker hele PCK. Centeret har sengeafsnit, akutmodtagelse, 4 psykiatriske ambulatorier med mange F-ACT-teams, 3 OPUS-teams, affektivt ambulatorium og 2 psykoterapeutiske klinikker. I alt 14 matrikler.
Find flere informationer om Psykiatrisk Center København på vores hjemmeside www.psykiatri-kobenhavn.dk
Og om Region Hovedstadens Psykiatri på onboarding sitet
https://www.psykiatri-regionh.dk/onboarding/Sider/default.aspx
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Frederiksberg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
dagarbejde skiftende arbejdstid
-Arbejdsgiver:
Psykiatrisk Center København, Edel Sauntes Allé , 2000 frederiksberg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 28-02-2025;
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/13c2c862-54c6-422d-97a9-382653f79701