BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Er du vores nye Social og sundhedsassistent? Er du faglig skarp i professionel sygepleje og har gode pædagogiske evner?
Drømmer du om et ansvarsfuldt og givende arbejde, hvor borgernes trivsel, er er i højsæde? Kan du skabe rolige omgivelser og give omsorg hvis en beboer har behov for nærvær og ikke kan finde ro selv?
Har du lyst til at arbejde på tværs af vores to afdelinger hvor opgaven er at skabe livsglæde støtte beboerne til et aktivt liv.
Enkeltmandstilbuddene søger en sundhedsfaglig bostøtte medarbejder til stilling på 37 timer om ugen med arbejdstid i hverdage og weekender mellem kl. 7.00 og 23.00. Som det er nu arbejdes der hver tredje weekend. Stillingen ønskes besat snarest og senest fra 01.11.2023.
Vi søger primært en sundhedsfaglig bostøttemedarbejder, hvor dine kompentencer vil kunne komme meget bredt i spil.
Drømmer du om at blive en del af en arbejdsplads, hvor nysgerrighed, rummelighed og tålmodighed er nøglebegreb i arbejdet med mennesker i udsat position og hvor samskabelse er omdrejningspunkt i hverdagen. Med en ledelse der inviterer til nye faglige initiativer og ikke er bange for at udfordre dig og dine kollegaer? Er du bevidst om din faglighed og er du klar på, at sætte dig selv og din faglighed på spil? Hvis ja, så skal du søge stillingen hos os!
Om Enkeltmandstilbuddene
Botilbuddet tilbyder ophold efter § 108 i Serviceloven og er en del af Frederiksbergs Sociale Indsatser. Målgruppen er varieret ift. udfordringer, men for nuværende har vi en del med medfødt nedsat kognitivt niveau og med en komorbiditet af psykiske udfordringer og somatiske problemstillinger.
Vi har to lokationer og du vil have opgaver på begge lokationer, da vi har brug for din faglighed begge steder: Betty Nansens Alle 51, 2000 Frederiksberg og Frydendalsvej 27C, 1809 Frederiksberg.
De pårørende ser det som vigtigt
At du har gode menneskelige kompetencer og et varmt fagligt hjerte. At du fremstår moden og har erfaring med brugere der generelt er udfordret indenfor kommunikation og adfærd grundet deres tidlige udviklingstrin. At du har erfaring med relations dannelse og mentalisering med sårbare mennesker, og at du evner at aflæse, tyde, samt respektere nonverbale signaler fra borgeren. De pårørende er videre tydelig på at din evne til at kunne omsætte humor i en faglig kontekst, bliver vigtigt.
At du har pædagogiske og sundhedsmæssige ambitioner, og er bevidst på at selv små succes oplevelser betyder at dine handlinger har gjort en stor forskel. At du har en pædagogisk rygsæk hvor du evner at håndtere både forudsigelighed og hurtige ændringer i en og samme handling. At du bidrager aktivt til at evaluere og justere de pædagogiske handlinger på vej mod målet, og forstår vigtigheden af at vejen omkring mange delmål kan være lang, udfordrende men også rigtig spændende.
At du forstår pårørendes betydning i borgerens liv, hvor både historien og de mange relationer kan give erfaringssvar som kan bidrage konstruktivt ind i det pædagogiske arbejde. At du i dit samarbejde med pårørende, forstår forskellen på deres position til borgeren og din egen, og derfor håndterer de forskellige følelsesmæssige reaktioner de pårørende kan vise i samarbejdet. Denne forskel til trods, samarbejder du konstruktivt og taler med de pårørende om både det gode og det som udfordrer i samarbejdet.
At du har erfaring med at være i relation med borgere der også indbefatter et arbejde med personlig pleje og hygiejne.
Vi, dine fremtidige kollegaer, fremhæver:
At vi er enige i ovenstående fra de pårørende og tilføjer som vigtigt at:
- du ser det sundhedsfaglige perspektiv som en naturlig del af arbejdet i den pædagogiske verden som du tjekker ind i. De sundhedsfaglige opgaver ligger i både at have et sundhedsfagligt perspektiv på de beboere der er der, og i forhold til de 12 sygeplejefaglige råd at sikre dokumentation. Opgaven er også at klæde dine kollegaer på til det sundhedsfaglige blik på beboerne ud fra et recovery og rehabiliterings perspektiv. Du vil der få understøttelse og hjælp fra dine kollegaer og vores sundhedsfaglige konsulent.
- du møder mennesker med handicap respektfuldt og med en tilgang som stiller skarpt på borgerens ønsker, håb og drømme.
- du formår arbejde motiverende, også når borgeren selv har svært ved at finde motivation, herunder også til en god døgnrytme.
- du ser pårørende som vigtige i borgerens liv, og du værdsætter at de pårørende deler af egne erfaringer og at de interesserer sig for det arbejdet du gør. Du vægter samarbejdet højt.
- du er en teamplayer som forstår vigtigheden af fagligt samarbejde, også når det ikke går din vej. Dette til trods, evner du at arbejde selvstændigt.
- du er modig og reflekterer over din og vores tilgang til borgeren, og du evner at se dig selv fra borgerens perspektiv.
- du falder godt ind med os andre, da også du værdsætter et godt og uformelt arbejdsmiljø
Til sidst vil vi nævne at vi er et botilbud i udvikling og at vi kontinuerligt arbejder med at forbedre borgernes hverdag.
Faglig tilgang
Der arbejdes sundhedsfagligt men med en pædagogisk vinkel med de til enhver tid eksisterende udviklingsmuligheder hos beboeren i en recovery og (re-)habiliterende indsats. Sundheds er for os derfor mere end blot et fravær af sygdomme eller symptomer.
Vi har brug for din sundhedsfaglige viden og perspektiv på at opdage mistrivsel eller sygdom hos vores beboere. Vi arbejder ud fra en anerkendende og omsorgsfuld tilgang og med et særligt fokus på at støtte beboeren til en så god hverdag som mulig. Her er vores fornemmeste opgave er at understøtte eller skabe og bære håb. Vi tror på at respekt og ligeværd gør relations arbejdet muligt og kan dermed kan skabe tro der hvor de ikke selv kan få øje på det.
I Enkeltmands tilbuddene, hænger de sundhedsfaglige og socialfaglige indsatser og fagligheder tæt sammen, da vores målgruppe ofte har komplekse sociale og sundhedsrettede problemstillinger. Dette afspejler sig i vores tværfaglige personalegruppe-sammensætning, hvor vi løfter i flok og hvor de enkeltes kompetencer ligeværdigt sættes i spil. Vi har en skarp sundhedsfaglig profil og hvor der er klart definerede rammer for vores ydelser i forhold til vores beboere
Du vil sammen med de socialfaglige medarbejder indgå i et tværfagligt kontaktpersonsteam, hvor I sammen med beboerne definerer de udviklingsområder som beboeren over en tid skal arbejde med. Vi har en forventning om at du tager ansvaret ind i de sundhedsfaglige områder i samarbejdet med beboere og kollegaer
Udvikling i 2024
Vi vil have et øget fokus på at skabe flere meningsfulde aktiviteter for beboerne i hverdagen. Vi ser derfor gerne, at du udover at være en faglig dygtigt bostedmedarbejder med sundhedsprofil også finder glæde i at have andre opgaver ud over de mere sundhedsfaglige.
Om dig
Det er vigtigt for os at du er empatisk, anerkendende og har stærke relationelle kompetencer og at du er fagligt velfunderet, handlekraftig og psykisk robust. Det er også vigtigt for os, at du er rummelig og tålmodig i arbejdet med voksne med udviklingshæmning
Vi lægger derudover vægt på at du:
- Har kendskab til arbejdet med nedsat kognitivt funktionsniveau
- Er mødestabil
- At du formår at omsætte metoder og tilgange til praksis
- Kan koble teori og praksis og sætte ord på hvad faglighed er for dig
- Er i stand til at håndtere og bevare roen og overblikket ved konflikter
- Kan give omsorg og hjælpe med at regulere de følelsesmæssige udfordringer som vores beboere kan have
- Kan reflektere over egen og kollegers praksis - og er indstillet på, at modtage og give feedback og kritik med henblik på i samarbejde at udvikle praksis
Hvad kan du forvente af os:
En engageret, inkluderende og dygtig personalegruppe med fokus på kollegialt sammenhold, faglig sparring, løbende supervision og et godt arbejdsmiljø.
En nærværende, tilgængelig og ambitiøs ledelse der stiller høje krav til dig og dine kollegaer. Vi sigter mod at være en tydelig og gennemsigtig organisation med stærk faglighed, god faglig etik og høj trivsel for beboere, kollegaer og ledere for derigennem at skabe de bedst mulige rammer for beboerne.
- Faglige og engagerede kollegaer
- Faglige dilemmaer
- Faglig udvikling gennem kurser, interne drøftelser og supervision
- Ansættelse i en dynamisk og udviklingsorienteret organisation, hvor vi aldrig afstår fra at reflektere over vores praksis og organisering i tæt dialog med hinanden og ledelsen og hvor vi dokumenterer effekten af vores praksis
For yderligere oplysninger:
Tilbudsleder Mette Lorenzen, tlf. 2898 2145,
Ansøgningsfrist er d. 15.9 2024 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Frederiksberg Kommunes overenskomst med den relevante faglige organisation efter principperne om Ny Løn. Vi skal bede dig fremvise straffeattest (den udvidede/offentlige) inden ansættelse i stillingen.
Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Frederiksberg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Frederiksberg Kommune, Betty Nansens Alle, 51, 2000 Frederiksberg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 15-09-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6086128