BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du være med til at opbygge vores nyoprettede Center for Practice-based Art Studies, der skal styrke dialogen mellem forskere inden for det kunsthistoriske område og praktikere, som skaber ny viden om kunst? Så søger vi en kollega til en nyoprettet stilling, der skal understøtte centret administrativt og koordinere og formidle centrets mange aktiviteter.
Arbejdsopgaver og kvalifikationer
Du vil komme til at arbejde tæt sammen med centerleder, professor Mikkel Bogh og udgøre et praktisk og socialt omdrejningspunkt for centrets medarbejdere. Arbejdsopgaverne spænder fra ledelsesbetjening, økonomistyring og afrapportering til planlægning, gennemførelse og dokumentation af arrangementer. Ud over at være god til at koordinere og komme i mål med opgaverne, skal du også have flair for tal og være indstillet på at bidrage til centerets daglige trivsel med en serviceminded tilgang.
Arbejdsopgaverne varierer således, og det samme gør travlheden. Du skal varetage centrets daglige drift, som bl.a. også omfatter korrespondance med forskere, kuratorer og udøvende kunstnere i ind- og udland, mødeforberedelse, rejsebestilling, fakturahåndtering og journalisering. I perioder skal du også bidrage til løsningen af institutadministrationens opgaver. Derfor skal du være fleksibel og trives med omskiftelighed.
Da det er en nyoprettet stilling, får du mulighed for at præge stillingens indhold, og dine opgaver vil desuden udvikle sig i takt med centrets udvikling. Det er derfor en fordel, at du selvstændigt kan løse åbne opgaver og evner at udtænke nye løsninger.
I arbejdet med at understøtte centerets aktiviteter lægger vi vægt på, at du i din opgaveløsning er struktureret, kvalitetsbevidst og god til at organisere og afslutte opgaver. Det kræver overblik, systematik og blik for detaljen og samtidigt, at du kan tage tingene med et smil, også når deadlines er korte.
Vi forventer, at du har en akademisk baggrund, gerne med administrativ erfaring fra kunstverdenen. Du skal være fortrolig med Officepakken og gerne have erfaring med at arbejde i et eller flere administrative systemer, fx RejsUd, WorkZone og Conference Manager.
Du får en bred kontakt- og samarbejdsflade internt på instituttet og fakultetet og med kunst- og kulturinstitutioner i Danmark, Norden og Internationalt. Dine samarbejdsevner skal derfor være i top, og du skal være udadvendt og opsøgende med gennemslagskraft.
Centerets aktiviteter vil være både nationalt og internationalt orientererede, så du skal også have gode kommunikative evner både skriftligt og mundtligt på såvel dansk som engelsk.
Om os
Center for Practice-based Art Studies er støttet af Novo Nordisk Fonden i en femårig periode. Formålet er at styrke dialogen mellem den kunstfaglige forskning og et bredt praksisfelt og således at bane vejen for nye indsigter i kunstens økologi og samfundsmæssige rolle. Centret skal danne ramme om brede samarbejder imellem aktører på kunstområdet. Det skal udvikle sig igennem netværk og samarbejder, og dets aktiviteter vil bestå af ph.d.-kurser, workshops og seminarer for unge forskere, kuratorer og praktikere i Danmark og i udlandet. Der vil desuden blive arrangeret netværksmøder, studieture og skriveophold.
Centeret er forankret på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab. Instituttet har 55 videnskabelige medarbejdere og 50 ph.d-studerende og postdoc. Forskerne er organiseret i 6 forskningsklynger.
I instituttets administration er vi 15 kollegaer, der med højt engagement og en uhøjtidelig omgangstone arbejder med ledelsesbetjening, forskningsstøtte, personaleadministration, økonomi, regnskab, planlægning af undervisning og eksamen, praktiske driftsopgaver samt betjening af nævn og udvalg.
Administrationen ledes af en administrationschef, som du vil referere til. Du vil være fysisk placeret i centret sammen med centerlederen, som du kommer til at dele kontor med. Derudover vil du få et tæt samarbejde med kollegaer, som også arbejder med forskningsunderstøttelse og bakker hinanden op på tværs af opgaver.
Instituttet er en del af Det Humanistiske Fakultet, som ligger tæt på Islands Brygge metrostation. Vi har omkring 1200 studerende fordelt på fire bacheloruddannelser og seks kandidatuddannelser.
Ansættelse
Din ansættelse og løn følger overenskomst for akademikere i staten. Du ansættes som fuldmægtig med mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. Stillingen er på 37 timer ugentlig og tidsbegrænset i 5 år. Du skal kunne tiltræde 1. august 2023 eller snarest derefter. Vi har flekstid og mulighed for at arbejde hjemmefra ad hoc.
Mere information
Få mere at vide om stillingen hos centerleder Mikkel Bogh på mobil 41271240 eller administrationschef Anya Strøm på tlf. 3532 5604 eller mobil 9356 3621. Du kan læse mere om instituttet på www.ikk.ku.dk.
Ansøgning
Du søger stillingen elektronisk via KUs jobportal.
Ansøgningen skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest 1. juni 2023. Vi forventer at holde 1. runde samtaler 15. juni og 2. runde samtaler 20. og 21. juni 2023.
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Frederiksberg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
KU - HUM - Fakultetet, Karen Blixens Vej 4, 2300 København S
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 01-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1307&ProjectId=159259&DepartmentId=18978&MediaId=4632&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5833273